Classes de piano PianoRoom Barcelona

classes de piano

En PianoRoom oferim: 

Quan t'inscrius a PianoRoom, reserves 4 sessions al mes a l'estudi,i tens accés personalitzat a la plataforma digital de Simply Music®. L'horari és a convenir, i pots escollir venir a classes al matí o la tarda (depenent de les places disponibles).

Alumnes per sessió/ Durada de la sessió:

* 1 alumne / 30 minuts.

* 2 alumnes / 40 minuts.

* 3 alumnes / 50 minuts.

* 4 o 5 alumnes / 1 hora.

 

Descobreix el nostre mètode: fem sessions de presentació gratuïtes!

Durant una hora aproximadament t'expliquem com treballem a PianoRoom, sense cap compromís.

Mai ha sigut tan fàcil aprendre a tocar el piano. Amb aquest programa toques l'instrument de seguida, sense començar per aprendre a llegir partitures ni obeir consignes teòriques. Endarrerim a propòsit l'aprenentatge de la lectura perquè primer tinguis una experiència immersiva i immediata del que és tocar un teclat. Tots hem passat per les mateixes etapes a l'hora d'aprendre a parlar el nostre idioma matern: comencem balbucejant onomatopeies i síl·labes i després a poc a poc aconseguim formar paraules simples i articular-les entre elles en frases cada vegada més complexes.Passa el mateix amb Simply Music®. Els resultats superaran les expectatives de molts. Val la pena provar-ho. És el moment de pensar que potser les coses es poden fer d'una altra manera i millor: aprendràs una nova forma d'aprendre.

En un temps rècord tocaràs al piano cançons en diferents estils, (pop, contemporani, clàssic, blues, jazz, ballades...) acompanyaments, arranjaments, i composicions pròpies.

T'animes a fer el pas?

Planeja la teva visita: reserva ja una hora per venir a la teva sessió informativa.