Pianoroom barcelona

PianoRoom

PianoRoom és un espai alternatiu d'ensenyança musical dirigit per Marie Dufouleur situat al barri de Gracia de Barcelona. Obrir un estudi atípic i acollidor demostra que hi ha moltes maneres de relacionar-se amb la música. No som una escola tradicional. Volem que els nostres alumnes es sentin còmodes i que tinguin una experiència satisfactòria.

* TRACTE EXCLUSIU I PERSONALITZAT. Els nostres alumnes poden ser nens o adults i parlem català, castellà, anglès i francès.

* UN INTERIOR CÀLID I MOLT CUIDAT. Ens esforcem constantment perquè el nostre local destaqui, tant en els mobles com en els petits detalls. Per nosaltres l'estètica és important i volem donar tota l'atenció necessària a l'espai perquè us hi sentiu a gust i us sigui inspirador.

* UNA FORMACIÓ MUSICAL ORIGINAL DE QUALITAT, amb una pedagogia diferent a la que coneixem, més lúdica i pràctica. Oferim classes de piano amb el mètode Simply Music®, un mètode revolucionari en el qual es comença tocar des de les primeres classes abans d'aprendre a llegir una partitura. Som pioners a Barcelona, i els primers a compartir en el nostre local una fórmula que ha donat uns resultats increïbles en altres països.

marie dufouleur